In parteneriat cu unul dintre cele mai frumoase muzee - Muzeul Judetean Botosani, Mineral Expo revine in zilele de 27, 28 si 29 septembrie 2013 la Botosani. Expozitia itineranta de bijuterii cristale, pietre semipretioase, obiecte de décor a devenit un punct important pe harta manifestarilor de acest gen.
La aceasta editie vizitatori vor putea admira cele mai frumoase si inedite piese de colectie, esantioane de minerale in forma bruta, geode de ametist si citrin.
Sclipirea data de pietrele semipretioase ca rubinul, safirul, smaraldul, malachitul, turmalina , jadul, berilul, topazul imperial, de bijuteriile lucrate artistic in metale precum argint si aur, multitudinea de obiecte de décor, face ca Mineral Expo Botosani sa fie un punct de atractiela sfarsitul luinii septembrie.
Pe parcursul evenimentului expozanti vor prezenta celor interesati si efectele benefice ale cristaloterapiei, una dintre cele mai eficiente metode de purificare a aurei si de indepartare a traumelor si energiilor negative.
Mineral Expo Botosani va fi deschisa in intervalul 10.00-19.00 .
Parteneri: Consiliul Judetean Botosani, Monitorul de Botosani, Tele m Botosani

Mineral Expo Botosani 27-29 septembrie 2013 Orele 10.00- 19.00
Muzeul Judetean Botosani
Prêt bilet intrare : 2 lei
Parteneri: Consiliul Judetean Botosani, Monitorul de Botosani, Tele m Botosani

Adaugă comentariu