Unde dorintele devin realitate? Mineral Expo Brasov!

 


Mineral Expo reprezinta mijlocul de exprimare a elegantei, a rafinamentului, a bunului gust iar expozitiile itinerante organizate sub aceasta egida au dovedit cum cristalele si pietrele semipretioase au schimbat viata oamenilor.
International Trade Center devine intre 5 si 8 decembrie 2013, locul unde dorintele devin realitate, Mineral Expo aflandu-se in aceasta perioada din nou in Brasov. Intre orele 10.00-18.00 cele mai originale cadouri sunt prezentate publicului:
In materie de decoratiuni pentru sarbatorile de iarna vor fi expuse ghirlande din pietre semipretioase, obiecte de decor din jad sau malachit aduse din Pachistan si nu numai. Cele mai inedite geode de ametist si citrin isi vor face loc printe unicatele in materie de bijuterii – coliere, bratari si cercei din rubin, safir si smarald… Aflate in topul cristalelor, tanzanitele, alexandritul, topazul imperial si ametrinul vor fi expuse pentru incantarea publicului cunoscator.
Odata cu debutul sarbatorilor de iarna, Mineral Expo devine pentru 4 zile un important centru comercial care va satisface si cele mai pretentioase gusturi iar pentru a utiliza cat mai bine puterea electromagnetica a cristalelor, pentru a dirija influenta lor pozitiva catre obiective fixate, expozantii vor fi alaturi de toti cei interesati pentru a le oferi sfaturi si consiliere in alegerea cristalului personal.
Mineral Expo Brasov 5-8 decembrie 2013 orele 10.00-18.00
Intrare libera!
www.mineralexpo.ro Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 0728-495.346

Adaugă comentariu