Mineral Expo CLUJ- Colectie de Calcite expusa initial la Tucson Convention Center in Arizona________________________________________

In perioada 12-14 iunie 2015 Mineral Expo prin amabilitatea Muzeului de Arta din Cluj organizeaza in parteneriat, o expozitie de de bijuterii, cristale si pietre semipretioase.
Evenimentul se va desfasura intre orele 10,00-18,00si va avea ca punct de atractie o colectie unica de minerale aduse din Tucson- Statele Unite ale Americii unde a avut loc un important eveniment al iubitorilor de cristele. Colectia de calcite a fost expusa initial la Tucson Convention Center in Arizona iar acum va fi adusa la Muzeul de Arta din Cluj.
Pe langa aceasta o gama foarte larga de bijuterii din opale de Peru, safire, rubine, turmaline va face deliciul vizitatorilor. Iar expozantii prezenti vor primii consiliere gratuita in alegerea cristalului personal.
Mineral Expo-Muzeul de Arta Cluj- Piata Unirii nr. 30

Informatii : www.mineralexpo.ro, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 0728-495.346

Adaugă comentariu