Intre 24 si 27 aprilie 2014,  Muzeul Judetean Botosani lanseaza invitatia de a trece pragul unei noi editii a celei mai inedite expozitii temporare de cristale, realizata in colaborare cu  Mineral Expo. Aceasta expozitie  isi doreste sa puna in contact direct publicul vizitator cu intreaga gama a pietrelor semipretioase si chiar pretioase : rubin, safir, smarald, citrin, aventurin, morganit, turmalina,  alexandrit… Pe langa diversitatea de bijuterii, vor fi expuse si cristale in forma bruta, iar atractia  evenimentului va fi un esantion cu totul special  cunoscut international ca  « amethyst flower ».

Aceasta floare de ametist a carei calitate de top este recunoscuta de toti specialistii europeni in gemologie este adusa special pentru a fi expusa la  Muzeul Judetean Botosani din Rio Grande do Sul, una din unitatile federative ale Braziliei.  Piesa s-a format intr-un strat de  bazalt  cu foarte putin spatiu de cristalizare. Frumusetea apropae metafizica data de cuartul plasat in diverse unghiuri de lumina face din aceast esantion un posibil element de colectie.

Expozitia, este deschisa publicului  intre orele 10,00 - 20,00 Parteneri:   Telle 7, Consiliul Judetean Botosani ,  Monitorul de Botosani.

Informatii : www.minerexpo.ro

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

0728-495.346

Adaugă comentariu