La Oradea intre 30 mai – 1 iunie 2014,  in  Casa de Cultura  a Sindicatelor, Mineral Expo va aduce in fata publicului vizitator  o feerie a florilor de mina, a pietrelor semipretioase, a cristalelor, a bijuteriilor si obiectelor de decor.

Esantioane spectaculoare din monominerale ca rodocrozit si cuart, calcit, realgar inclus in baritina, aduse din zone miniere ale Romaniei (Cavnic, Baia Mare, Baia de Aries) dar si de peste hotare din Brazilia, Peru, Rusia, SUA vor face din eveniment un centru de interactiune intre cercetatori si colectionarii de cristale.  Vor fi expuse si frumoase geode de ametist si citrin, cunoscute pentru propietatile lor terapeutice si care amplasate in locuinte protejeaza impotriva greselilor, a erorilor de perceptie, a relatiilor negative, a neintelegerilor in plan relational, a esecului financiar.

In cadrul evenimentului expozantii vor etala ultimele creatii din  cristalele verii 2014: Coliere  din pietre semipretioase:  cuart cu rutil, lapis lazuli, larimar sau labradorit. Inele si pandante din beril, jasp, opal, bratari si seturi deosebite. Un rol important in cadrul expozitiei de cristale de la Oradea va juca si jadul, prezent aici prin  obiecte de décor de diferite marimi si cu diverse utilizari.

Expozitia cu vanzare  este deschisa publicului  intre orele 10,00 - 20,00 si reprezinta un punct de atractie la sfarsitul lunii mai pentru toti oradenii. Intrarea este gratuita iar la mare parte din produsele comercializare se vor aplica reduceri considerabile.

Informatii : www.mineralexpo.ro, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 0728-495.346

_____________________________________________________________________________________________

Conceptul Mineral  Expo isi propune sa aduca impreuna  iubitorii de  frumos:  bijutieri , artisti hand made , cunoscatori ai tainelor cristaloterapiei si chiar mineralogi. Reuniti sub egida Mineral Expo, in cele mai mari orase ale tari si  chiar peste hotare , expozantii  impun prin pricepere, m?iestrie, elegan??  ?i  minu?iozitatea detaliilor. Mineral Expo (expozitii de bijuteri si minerale) este un proiect ambitios nascut  din pasiunea pentru frumos.

http://www.mineralexpo.ro/expozitii

Adaugă comentariu