Caracterizate prin culori, forme si dimensiuni cu valoare estetica deosebita, florile de mina reprezinta esantioane din minerale recoltate din adancurile Pamantului. Mineral Expo este singurul concept de expozitie itineranta din Romania care prezinta cea mai mare diversitate de flori de mina alaturi de o multitudine de bijuterii de neegalat.
Gold Plaza- Baia Mare, gazduieste intre 4 si 6 iulie 2014 o noua editie a expozitiei cu vanzare de bijuterii, pietre semipretioase, cristale in forma bruta si fatetata. Plecand de la regele pietrelor pretioase – Rubinul, care va fi expus in multiple forme, fatetat in dubla piramida sau brioleta, dispus in spectaculoase coliere si bratari, pana la esantioane de colectie din turmalina neagra, roz sau verde. Despre acestea din urma – turmalina verde- se spune ca transforma energia negativa in pozitiva inlatura frica, incurajaza deschiderea si rabdarea, intinereste si inspira creativitate. Totodata in cadrul acestui eveniment se va discuta despre calmarea mentalului, armonizarea eului personal, perceperea clara a binelui,crearea starilor de binefacere cu ajutorul cristalelor care au puterea de a concentra si dirija fluxurile energetice care ne patrund prin corp iar acest fapt va fi dovedit chiar de Mineral Expo.
Safire, Opale, Angelite , Ametiste, Topaze imperiale si chiar diamante numai la Mineral Expo Baia Mare in Glod Plaza intre 4 si 6 iulie.
In cadrul expozitiei deschise intre orele 10.00- si 22.00, vor fi expuse esantioane colectionabile aduse de pe diverse continente.

Informatii : www.mineralexpo.ro, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 0728-495.346

Adaugă comentariu