La Brasov, in cadrul International Trade Center in perioada 14-16 noiembrie 2014, Mineral Expo deschide lumea cadourilor! Vor fi prezentate esantioane unice din cel mai puternic amplificator curativ si energetic de pe planeta – Cuartul. Zacamintele din intreaga lume absorb, inmagazineaza, elibereaza si regleaza energia iar despre piesele reprezentative expuse de Mineral Expo la Brasov se spune ca scot in evidenta abilitatile psihice si pun in acord individul cu scopul sau spiritual.
Expozitia va fi deschisa in intervalul orar 10.00-18.00 iar pe langa esantioanele de cuart, cei care vor trece pragul evenimentului vor descoperii o fascinanta lume a pietrelor semipretioase din care fac parte aventurinul, angelitul, jadul, jaspul sau piatra lunii.
Totodata vor fi prezentate si spectaculoase bijuterii din pietre pretioase, considerate vedetele iernii . Aceastea, (denumite comercial in singalez? Padparadscha) sunt celebrele variet??i de safir de nuan?? roz - portocalie si albastra .
Sunt invitati sa participe , iubitori de cristale, cristaloterapeutii, bioenergeticieni si mai ales toti cei interesati de propietatile terapeutice ale cristalelor.

Intrare libera!
Interval orar: 10.00- 18.00
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza 0728 - 495.346

Adaugă comentariu