Politica de Confidentialitate

Prelucrarea datelor cu caracter personal

1. Informare privind Protectia Datelor Personale

SC MINERALIEN ART COMPANY SRL, proprietar al website-ului www.mineralexpo.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de Confidentialitate.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra, cu privire la acestea si impreuna reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

SC MINERALIEN ART COMPANY SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului precum si prezenta Politica de Confidentialitate, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Politica de confidentialitate. In baza Regulamentului UE 679 din 2016 (GDPR) SC MINERALIEN ART COMPANY SRLare obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile indicate, datele personale pe care ni le furnizati . Va solicitam sa furnizati datele dumneavoastra doar daca acestea sunt necesare pentru a putea furniza serviciile noastre, facturare, securitatea serviciilor sau obligatii legale. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator pentru:

Indeplinirea contractului, pentru furnizarea si administrarea serviciilor comandate. Interesul legitim cum ar fi prevenirea si identificarea eventualelor fraude sau activitati ilegale, imbunatatirea serviciilor oferite. Obligatii legale si care prevad comunicari catre ANAF si alte institutii publice in Baza solicitarii expresa a acestora pentru indeplinirea activitatilor aferente controalelor autoritatilor, cum ar fi Politie, ANPC, ANSPDCP,Parchete etc. In baza consimtamantului dumneavoastra pentru comunicari de marketing. In cazul in care ne-ati oferit consimtamantul dumneavoastra si doriti sa il retrageti, o puteti face oricand.

2.Care sunt datele personale prelucrate

Colectam si prelucram date pentru furnizarea contractului si indeplinirea obligatiilor legale. Prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul executarii contractului, facturarea serviciilor prestate catre dumneavoastra. Prelucram datele dumneavoastra in scopul trimiterii de newslettere si marketing doar daca va exprimati acordul expres la comanda. In cazul acestei prelucrari efectuate in baza acordului furnizat puteti oricand sa retrageti acest acord prin cerere.

3.Masuri tehnice pentru securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale, detinute in siguranta, vor fi accesibile doar personalulului autorizat.

4.Care sunt drepturile dumneavoastra

Dreptul la stergerea datelor dumneavoastra (dreptul de a fi uitat) Datele dumneavoastra vor fi sterse la solicitarea dumneavoastra daca acestea nu mai sunt necesare pentru derularea contractului (scopului pentru care au fost colectate) sau nu exista o reglementare in vigoare care sa ne oblige sa pastram aceste date.Astfel documentele financiar contabile trebuie pastrate pe o perioada de 10 ani cu incepere de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite, conform Ordinul MFP nr. 2634/2015. Dreptul de a va opune prelucrarii Aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale. In cazul in care va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra in scopul derularii contractului acesta nu va mai putea fi derulat si indeplinit. Atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal are drept scop marketingul direct, aveti dreptul de a va opune prelucrarii in orice moment. Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii Aveti dreptul de a cere restrictionarea limitarii pentru verificarea corectitudinii datelor prelucrate. Dreptul la portabilitatea datelor Puteti solicita portarea datelor furnizate de dumneavoastra pentru derularea contractului sau in alte scopuri in format electronic. Dreptul de a va adresa justitiei sau catre Autoritatea National de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. 5.Limita de varsta pentru accesarea serviciilor Nu oferim servicii persoanelor cu varsta sub 18 ani.